خدمات مشاوره مهندسی- اموزش و انجام پروژه شبیه سازی صنعتی دانشجویی

گروه مشاوره آموزشی - پژوهشی بنیان دانش توس ارائه مشاوره، آموزش و انجام پروژه های شبیه سازی صنعتی و دانشجویی

خدمات مشاوره مهندسی- اموزش و انجام پروژه شبیه سازی صنعتی دانشجویی

گروه مشاوره آموزشی - پژوهشی بنیان دانش توس ارائه مشاوره، آموزش و انجام پروژه های شبیه سازی صنعتی و دانشجویی

خدمات مشاوره مهندسی- اموزش و انجام پروژه شبیه سازی صنعتی دانشجویی

گروه پژوهشی - آموزشی بنیان دانش توس در اسفند 1390 با همکاری تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های معتبر تهران و مشهد شروع به کار کرد و توفیقات زیادی کسب نمود که به تدریج در وبلاگ بارگزاری خواهد شد. در همین راستا شاخه آموزشی گروه اقدام به راه اندازی سایت moomsan.blog.ir نمود تا ضمن ارائه آموزش های مجازی، به ارتقای خدمات گروه بپردازد. در این وبلاگ فعلا خدمات کدنویسی فرترن به مرور بارگذاری می شود. امید است مورد استفاده متخصصین بازدید کننده از سایت قرار گیرد.
آدرس: مشهد، بین سلمان فارسی 5 و 7 پلاک 48
راه های تماس با گروه :

Tel: +98 915 125 2688
Phone: +98 51 38477407

زمان پاسخگویی: 9 تا 13:30 و 16 تا 21
Telegram.me/moomsan
moomsan@gmail.com
ID: @moomsan

دستور OPEN

این دستور یک فایل را باز می کند و یک عدد به فایل اختصاص می دهد. این امکان وجود دارد که فایل را ایجاد کرد. ساختار این دستور به این شکل است:

OPEN(UNIT= number, FILE= ’Name of file’, STATUS= status, ACCESS= access…)

number عددی است که شما به فایل اختصاص می دهید (این عدد را بین 0 تا 255 انتخاب کنید  یعنی شما می توانید با خیال راحت تا 255 فایل مجزا را باز کنید!)، این عدد شناسه فایل است.

status وضعیت فایل را مشخص می کند و می تواند برای ایجاد فایل جدید ‘NEW’ باشد، یا ‘OLD’ برای باز کردن فایل موجود و اگر مطمئن نیستید ‘UNKNOWN’ بکار می رود و ‘SCRATCH’ برای ایجاد فایلهای موقت که با پایان برنامه یا بسته شدن فایل، فایل از بین می رود! وضعیت ‘REPLACE’ برای جایگزاری فایل جدید است. اگر فایل موجود باشد، پاک شده و فایل جدید جایگزین آن می گردد و اگر فایل موجود نباشد، فایل جدید ایجاد می گردد.

access نوع دسترسی به فایل را مشخص می کند که ممکن است، DIRECT’ یا ‘SEQUENTAL’ باشد. نوع دسترسی به فایل بسیار مهم است، اما دسترسی ترتیبی ‘SEQUENTAL’ بسیار ساده است. در این فایلها داده ها بترتیب خط به خط خوانده و نوشته می شوند. پیش فرض دسترسی ترتیبی است.

 

دستور CLOSE

پیشنهاد می گردد بعد از پایان کار با فایل آنرا ببندید. ساختار این دستور به شکل زیر است:

CLOSE (UNIT= unit, STATUS = status…)

unit شماره شناسه فایل است وstatus  وضعیت بستن می تواند ‘KEEP’ برای حفظ فایل و ‘DELETE’ برای حذف فایل است. پیش فرض حذف فایل است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی